Termeni & condiții

Livrarea

Livrăm în aproape toate colțurile României. Durata fiind de 3-5 zile lucrătoare. Taxa de livrare este aproximativ 20 de lei, iar transportul este gratuit pentru Timișoara.

Calitatea

Colecția #Vintage  însumează o serie de produse la mâna a doua, în stare foarte bună, aproape nouă. Această categorie de produse rezistă cel mai bine în timp dacă este întreținută corespunzător. De accea, te rugăm să verifici etichetele lor înainte de spălare și recomandam să fie curățate de mana sau în mașină de spălat, pe dos la maximum 30 de grade.

Harababura.com oferă și o selecție de lucrări ale designerilor contemporani și prezintă doar ce are mai bun România de oferit în domeniul sustenabilității. Produsele #PentruAcasa și #Design sunt confecționate în Romania.

Cine suntem noi?

SC Blythswood Banat SRL

Cod fiscal RO15686463

Nr. de înmatriculare RC J35/1910/2003

Str. Republicii, nr. 15A, 305400 Jimbolia, Timiș, România

Preţurile
Toate preţurile includ TVA.

Modalități de plată

Utilizatorii pot plăti pentru produsele comandate, alegând una dintre opțiunile de plata:

1) Ramburs

Curierul primеște banii după livrare;

2) Prin online POS terminal, furnizat și certificat de la PayU, prin Visa, Visa Electron, Maestro sau MasterCard

Plata cu cardul este o metodă sigură de plată pentru tine în calitate de client. Harababura.com nu va afla niciodată informaţii privind cardul sau contul tău. Aceste informaţii se vor transfera securizat către o legătură criptată, de la tine, prin gateway-ul de plată către banca ta.

3) Transfer bancar

Dacă nu dorești să folosești un card de credit, poți transfera banii direct în contul nostru bancar. Trebuie să plătești integral suma în 5 zile, altfel comanda ta va fi anulată. Menţionează întotdeauna numărul comenzii atunci când efectuezi o plată. Vom trimite coletul de îndată ce plata va sosi în contul nostru:

IBAN RO31BTRL03601202I60546XX

Politica de retur

Returul/ schimbul produselor se realizează în termen de cel mult 14 de zile de la primirea coletului (cu posibilitatea de prelungire). Trebuie doar să trimiți un e-mail către adresa harababura.concept@gmail.com , în care să specifici numele, numărul comenzii și produsele pe care dorești să le returnezi/ schimbi. Costurile de transport revin în responsabilitatea noastră.

Eroare la livrare
Dacă există probleme în legătură cu livrarea ta sau dacă am livrat produsele greșite sau deteriorate, atunci te rugăm să ne anunți într-un interval de timp rezonabil, pentru a putea rezolva și retrimite comanda.

Garanţia returnării banilor în 30 de zile
Ca persoană fizică, ai dreptul la plata la acceptare cu posibilitatea de returnare în 30 de zile. Poți returna produsele în termen de 30 de zile şi vei primi banii înapoi. Produsele trebuie să fie nedeteriorate şi să nu fi fost folosite, purtate, spălate etc. Trebuie să returnezi produsele noastre exact așa cum le-ai primit, în ambalajele originale și accesoriile incluse.

X